TALÁLJON ÚJ KIHÍVÁSOKAT CÉGÜNKNÉL.

TÖBBET KÍNÁLUNK MINT CSAK EGY MUNKA.

1957-es alapítása óta a TERRA Kelet- és Közép-Európa egyik legjelentősebb gépkereskedő és szervizpartner vállalatává lett.

Dinamikusan növekvő cég, amely 13 országban több, mint 400   alkalmazottat foglalkoztat. Ez a siker nem csupán a jó piacfejlesztésnek és a kiváló minőségű márkatermékeknek köszönhető, hanem döntő mértékben függ a motivált és elhivatott dolgozóitól is.

Mindegy, hogy ipari tanuló, egyetemi hallgató, egyetemet végzett, vagy éppen szak- és vezetőerő-e valaki – a TERRA állást kínál mind a nemzeti szakterületeken, mint Sales és After Market,  mind pedig nemzetközi felelősségű pozíciókban.

Fontos számunkra az eredményorientált kereskedelem, lojalitás és terhelhetőség. Mivel országokon átnyúlóan tevékenykedünk, a jó angol nyelvismeret, és esetleg még valamelyik keleti nyelv ismerete természetesen előnyt jelent.

Új szakmai kihívást keres? Előfordulhat, hogy érdekes munkaajánlatot talál álláspiacunkon. Amennyiben jelenleg semmi Önnek való nem lenne, úgy bármikor szívesen fogadjuk kezdeményező pályázatát az alábbi email címen: info.hu@terra-world.com

Töltse ki az igénylőlapunkat
Sikeres
Visszahívási kérelem
Sikeres
Visszahívás