Stabilitást teremtünk

ELEKTROMOS ÉS HIBRID HAJTÁSÚ E-TECH KAROS EMELŐK A JCB-TŐL

2023-05-15

A JCB két elektromos karos emelőt mutat be, az alábbi választékban: teljesen elektromos akkumulátoros és dízel/elektromos hibrid hajtáslánccal. Az A45E és A45EH megnövelt hatékonyságot, jobb kezelői hozzáférést és magasabb szintű felügyeletet biztosít az ügyfelek elégedettségének növelése érdekében.

Legfontosabb jellemzők:

  • Maximális platform magasság 13,84 m, előrenyúlás 7,47 m
  • Elektromos akkumulátoros vagy dízel/elektromos hibrid hajtásláncok
  • 300 kg teherbírás
  • Másodlagos védelem, defektbiztos gumiabroncsok, forgászár és vészhelyzeti felülírás
  • JCB LiveLink valós idejű távfelügyelet

Nagy kapacitás

Az A45E a korábbi AJ48D teljes elektromos változata, amely nulla károsanyag-kibocsátást kínál a gép teljes teljesítményével, munkamagasságával és előrenyúlásával. Az A45EH ugyanannak a gépnek a dízel/elektromos hibrid változata, ideális távolabbi helyeken végzett munkákhoz, ahol nem áll rendelkezésre külső tápegység.

Az A45E nyolc 6 V-os akkumulátorral működik, így 48 V, 400 AH rendszer jön létre. Az akkumulátorcsomagok az alsó alváz két oldalán helyezkednek el, alacsony súlypontot tartva a nagyobb stabilitás és a jobb tapadás érdekében. Az akkumulátorok a váltakozó áramú hajtómotorokat motorvezérlőkön, a gép hidraulikus szivattyúját pedig egy hidraulikus motorvezérlőn keresztül táplálják.

Az A45EH egy 14,8 kW-os háromhengeres dízelmotort és egy 7,5 kW-os generátort használ a gép nyolc 6 V-os akkumulátorának táplálására. A motor egy kihajtható tálcára van felszerelve, így szükség esetén könnyebben szervizelhető és karbantartható. A 40 literes üzemanyagtartály több mint elegendő üzemanyagot biztosít egy teljes hét működéséhez, így a gép ideális alacsony károsanyag-kibocsátású platform a távolabbi helyeken. Az akkumulátort a hálózathoz is csatlakoztathatja, ha rendelkezésre áll.

Mindkét platform alapfelszereltségként négykerék-meghajtású és kétkerék-kormányzású. A kerekeket négy váltakozó áramú motor hajtja, és ezek a motorok a regeneratív fékezés révén nyerik vissza az energiát, hogy meghosszabbítsák az akkumulátor teljesítményét. Mivel minden egyes kerék meghajtása biztosított, a gép akár 40%-os lejtőt is képes megmászni. Az oszcilláló tengely biztosítja a maximális tapadást egyenetlen talajon, amikor a gém be van rakva. A tengely azonban reteszelve van, hogy biztosítsa a gép stabilitását, amikor a gép gémemelés üzemmódba lép. A habbal töltött, nyomot nem hagyó gumik alapfelszereltség.

Maximális emelés

A platform három belépési ponttal rendelkezik a könnyebb hozzáférés érdekében. Négy heveder vágóhelye van, így a kezelőnek teljes hozzáférést biztosít a kosár körül. A platform hossza 0,84 m, szélessége 1,84 m. Egy másodlagos védőrendszerrel rendelkezik, amely automatikusan letiltja a gém funkcióit, ha kiold, a kezelő védelmére és egy esetleges baleset megakadályozására.

A dőlésérzékelő megakadályozza a gép felemelkedését, ha az alváz egyenetlen talajon áll, és a gépet 5°-nál nagyobb szögben megdönti.

A maximális platform magasság mindkét modellnél 13,84 m, vízszintes kinyúlás akár 7,47 méter, ami 7,48 méteres szabad magasságot biztosít. Mindkét gém emelési kapacitása 300 kg.

A JCB LiveLink telematikai felügyeleti rendszere valós idejű üzemi adatokat biztosít a teljesítményről, a szerviz ütemezéséről és a hibakódokról. A vezetők távolról rögzíthetik a motor működését, az alacsony üzemanyagszint-figyelmeztetéseket, a dőlésérzékelő- és a túlterhelési figyelmeztetéseket. A LiveLink az akkumulátor feszültségét, az üzemanyagszintet és a karos emelő terhelési százalékos adatait is szolgáltatja.

Az A45E és az A45EH nagyobb emelőképességet biztosít nulla kibocsátású vagy alacsony károsanyag-kibocsátású hibrid teljesítmény mellett. A gépek magasabb szintű hatékonyságot kínálnak, magasabb szintű felügyelettel, jobb kezelői tapasztalattal és nagyobb termelékenységgel.

 

Új barátságos kijelző

A gépek 5"-os érintőképernyős kijelzővel rendelkeznek. Ez az interaktív kijelző növeli a biztonságot, és vele együtt a hatékony munkavégzést. 

Ráadásul a gépek egyedi vezérléssel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszi a kezelő számára a platformról, vagy a talajról történő munkavégzést anélkül, hogy a vezérlési módok között külön váltani kellene.

Töltse ki az igénylőlapunkat
Sikeres
Visszahívási kérelem
Sikeres
Visszahívás