Stabilitást teremtünk

MEGJELENT A JCB ÚJ 403E ELEKTROMOS HOMLOKRAKÓDÓJA

2023-06-06

A JCB bemutatja első teljes elektromos homlokrakodóját, amely kategóriájában a legjobb teljesítményt és teljes munkanapos használatot, alacsony zajszintet és károsanyag kibocsátás mentes működést biztosít az ügyfelek számára. A gép kategóriájában a lehető legnagyobb szabványos akkumulátorcsomaggal büszkélkedhet. A 20 kWh kapacitással, termelékenységével hasonlóan népszerű lehet a 403-as dízel testvéréhez.

  • A 20 kWh-s lítium-ion akkumulátorcsomag kategóriájában a legnagyobb kapacitású
  • 33,4 kW-os hajtómotor (csúcsteljesítmény) három üzemmóddal
  • ZF hidak integrált hajtóművel az állandó négykerék-hajtáshoz
  • Digitális műszerfal és forgóvezérlő a precíziós működés érdekében

 

Tiszta energia

A JCB a 403E homlokrakodó bevezetésével bővíti teljes elektromos kínálatát. A gépet egy 20 kWh-s lítium-ion akkumulátorcsomag hajtja, amely jól bevált JCB modulokból áll. Ezek az akkumulátorok nagy hatásfokú villanymotorokkal, valamint optimalizált hajtás- és hidraulikus rendszerekkel párosítva kategóriaelső teljesítményt nyújtanak, így a rakodó képes egy teljes munkanapon, vagy 4-5 óra folyamatos használat mellett üzemelni.A JCB E-Tech termékcsaládhoz hasonlóan a 403E beépített töltővel rendelkezik, amely lehetővé teszi számos helyszíni áramforrás csatlakoztatását. Egy 230 V-os ipari vagy háztartási csatlakozó mindössze 8 óra alatt tölti fel az akkumulátort. A JCB off-board gyorstöltője a 403E-vel is használható, mindössze 2 óra alatt teljes töltést biztosít háromfázisú tápegységről.

A gép két független villanymotorral van felszerelve, egy a hajtáslánchoz és egy a hidraulikához. A hajtómotor 33,4 kW teljesítményt kínál, és három menetüzemmóddal rendelkezik, amelyek között a kezelő a joystick tetején található két gombbal válthat.

A hajtás egy beépített hajtóművön keresztül jut át a ZF tengelyekre, amelyek nyitott differenciálművel vagy differenciálzárral is elérhetőek a maximális tapadás érdekében. A rakodó választható keskeny vagy széles kerekekkel, valamint mezőgazdasági vagy ipari gumiabroncsokkal, így sokféle használatra is alkalmas.

 

Hatékony rakodógép

A 403-as dízelmodellből átvett rakodó gémszerkezet standard és magas emelésű kivitelben kapható. A standard emelőkarok csapszeg magassága 2,9 m, amíg a magas emelésű modell 3,1 méteres csapszeg magasságot biztosít. Mindkét típus alapfelszereltsége a hidraulikus gyorscsatlakozó, és a gémszerkezetek párhuzamos emelést biztosítanak.

A 403E billenősúlya raklapvillákkal 972 kg, a mindössze 2671 kg szállítási tömege mellett. Ezzel a 403E megfelel az EU pótkocsi vontathatósági szabványainak, így ideális gép a tereprendezéssel, közterületfenttartással és bérlettel foglalkozó ügyfelek számára. Opcionálisan nagy teherbírású ellensúly is rendelhető. 

Kezelői kényelem

A 403E-t fix vagy összecsukható bukókerettel, vagy teljesen üvegezett fülkével kapható. A gép egy új, többfunkciós digitális kijelzővel rendelkezik, amin keresztül a kezelő többek között beállíthatja a segédhidraulika áramlási sebességét, és a haladási sebességet. A kijelző minden főbb működési adatot megjelenít.

A homlokrakodó a JCB termékcsaládon belül a teljes elektromos gépek gyorsan növekvő termékkínálatához csatlakozik. A csökkentett zajszinttel és vibrációval a 403E egy kényelmes, rendkívül hatékony, nulla emissziós rakodó, amely számos tartozékkal képes dolgozni.

Töltse ki az igénylőlapunkat
Sikeres
Visszahívási kérelem
Sikeres
Visszahívás